Campagne Fiere Rivieren – geannuleerd als gevolg van het coronavirus

De laatste jaren is de waterkwaliteit van de Belgische waterlopen al sterk verbeterd. Toch blijven verdere inspanningen nodig. Daarom organiseren we over het hele land verschillende activiteiten om het waterbewustzijn te verbeteren.

Dit doen we met de campagne Fiere Rivieren. We moeten er immers voor zorgen dat mensen zo fier zijn om hun rivieren dat ze er extra zorg willen voor dragen. We willen hen met deze campagne ook meer bewust van maken dat ook zij daar in hun dagelijkse activiteiten een invloed op hebben.

De meerwaarde van de waterlopen voor alle gebruikers staat centraal. Iedereen speelt een rol in dit verhaal. Daarom ontwikkelden we samen met onze projectpartners ook de’ Fiere Rivieren’ campagne van 14 tot en met 29 maart. We willen graag dat mensen zo fier zijn op hun rivieren dat ze er extra zorg willen voor dragen.

Fotowedstrijd

Water is van iedereen, voor iedereen. Water moet je voelen, zien en beleven. Daarom organiseren we ook een bijpassende fotowedstrijd. Wie een leuke foto maakt op een van de activiteiten en die deelt op Facebook of Instagram met de #fiererivieren kan een boottochtje winnen met enkele vrienden of familie.

Bekijk het wedstrijdreglement

Partners

 
 
de watergroep
 
 
 
Leefmilieu Brussel